Back to homepage

Tag "Fadil Zendeli"

Zendeli: BDI po përjeton një krizë të brendshme

Zendeli: BDI po përjeton një krizë të brendshme

Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli, thotë se zhvillimet e fundit në BDI paraqesin krizën e brendshme që po përjeton ky subjekt politik. “Janë zhvillime politike që kanë një histori rreth 2 vjeçare, por pa ndonjë efekt dhe pa ndonjë

Read Full Article
Xhaferi: Zendeli duhet të largohet nga Komisioni, Besa është parti opozitare

Xhaferi: Zendeli duhet të largohet nga Komisioni, Besa është parti opozitare

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi duke folur për bllokadën që po bëhet në Komisionin për Zgjedhje dhe Emërime në Kuvend, sqaroi se si fillim, deputeti i Lëvizjes Besa, parti e cila nga pushteti kaloi në opozitë, Fadil Zendeli duhet të

Read Full Article