Back to homepage

Etiketë "Faktoje"

Uria për konspiracione lidh vdekjet e artistëve me vaksinimin Covid

Uria për konspiracione lidh vdekjet e artistëve me vaksinimin Covid

Grupet anti-vaksinim po ngrenë dyshime mbi vdekjen e dy artistëve të rinj në ShBA, duke e gjetur shkakun e këtyre humbjeve të papritura tek fushatat e vaksinimit të imponuara nga qeveritë gjatë pandemisë Covid-19. “Faktoje” verifikoi më tej këto dyshime

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...