Back to homepage

Etiketë "Fatmi Bytyqi"

Bytyqi: Fëmijët duhet të jenë prioritet, për gjithçka tjetër mund të gjendet zgjidhje

Bytyqi: Fëmijët duhet të jenë prioritet, për gjithçka tjetër mund të gjendet zgjidhje Updated

Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmi Bytyqi ka komentuar grevën që sot ka nisur në institucionet edukativo-arsimore në vend, përcjell TV21. Bytyqi thotë se Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në vend nuk i ka dhënë mundësinë e mjaftueshme negociatave për

Read Full Article