Back to homepage

Etiketë "Fatmir Bytyqi"

Bytyqi: 90% e të papunëve janë të shkolluar jofunksional…

Bytyqi: 90% e të papunëve janë të shkolluar jofunksional…

Përderisa mbi 100 mijë persona në vend kërkojnë punë përmes Agjencisë për Punësim, shumë biznese po mbyllen për shkak të mungesës së punëtorëve. E nëse sipas zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi kjo ndodhë sepse shumica e punëkërkuesve janë analfabet

Read Full Article
Bytyqi: 90% e të papunëve janë analfabetë funksional, duhet rikualifikim

Bytyqi: 90% e të papunëve janë analfabetë funksional, duhet rikualifikim

Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi në fjalimin e sotëm të tij tha se si shoqëri duhet ta kuptojmë se duhet t’i përshitemi tregut të punës, përcjell TV21. Bytyqi ripërsëriti se rreth 90 për qind e personave të papunë në

Read Full Article
Java e ardhshme është vendimtare për energjinë elektrike dhe ekonominë

Java e ardhshme është vendimtare për energjinë elektrike dhe ekonominë

Javën e ardhshme duhet të dihet se nga do të blihet energjia elektrike për ekonominë, ndërsa për qytetarët dhe kompanitë e vogla që janë në tregun e rregulluar, siç sigurojnë autoritetet, furnizimi me energji elektrike është i sigurt. Qeveria thotë

Read Full Article
Bytyqi: Digjitalizimi – e ardhmja e botës

Bytyqi: Digjitalizimi – e ardhmja e botës

Digjitalizimi është e ardhmja e botës, deklaroi zëvendëskryeministri për çështjet ekonomike, Fatmir Bytiqi, në video fjalimin në konferencën vjetore “GDi Solutions Day”, që mbahet në qyteti Inçeon në Republikën e Koresë. “GDi Solutions Day 2022” është tashmë një event tradicional

Read Full Article
Bytyqi: Këtë sezon nuk duhet të ketë kufizime të energjisë elektrike

Bytyqi: Këtë sezon nuk duhet të ketë kufizime të energjisë elektrike

Zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi është i bindur se deri në fund të vitit, por edhe gjatë gjithë sezonit të ngrohjes, nuk duhet të ketë kufizime të energjisë elektrike përveç siç thotë ai, “nëse nuk ndodhë ndonjë gjë

Read Full Article

27
Nën
Shkoi për gjueti me shokë, por mbeti i plagosur në rrethana ende të pazbardhura, në...
27
Nën
Sot tifogrupi Ballistët i bëjnë 30 vite. Në këtë 30 vjetor ata kanë festuar si...
27
Nën
Nën patronatin e Ali Ahmetit – Kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim, nesër me fillim...
27
Nën
Në mbledhjen e përbashkët mes Kuvendeve të Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës, gjatë...