Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Faton Selami"

Tetova voton, Faton Selami: Qytetarët sot e kanë fjalën ti ndëshkojnë me votë politikat e gabuara

Tetova voton, Faton Selami: Qytetarët sot e kanë fjalën ti ndëshkojnë me votë politikat e gabuara

Bartësi i listës i Alternativës për Tetovën, Faton Selami sot ka votuar dhe ka bërë apel që në mënyrë masive të dilet në votime. “ Sapo e përfundova obligimin tim qytetarë. Qytetarët sot e kanë fjalën dhe mundësinë që t’i

Read Full Article
Selami akuza komunës së Tetovës, nuk pranuat themelimin e “Qendra për diasporë”

Selami akuza komunës së Tetovës, nuk pranuat themelimin e “Qendra për diasporë”

Bartësi i listës nga Alternativa Faton Selami përmes një postimi në profilin e tij në FB ka hedhur akuza në drejtim të komunës së Tetovës, ku sipas Selamit komuna e Tetovës dhe kjo udhëheqësi nuk pranuan që të themeliohen zyra

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare