Back to homepage

Etiketë "Fatos Reka"

Grubi pret ambasadorin Reka: Mbledhje e përbashkët e Qeverive më 14 nëntor

Grubi pret ambasadorin Reka: Mbledhje e përbashkët e Qeverive më 14 nëntor

Zv/kryeministri i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Fatos Reka. Gjatë takimit Grubi dhe Reka kanë diskutuar mbi bashkërenditjen e detajeve të

Read Full Article