Back to homepage

Tag "Federata Ndërkombëtare e Xhudos"

Putin suspendohet nga Federata Ndërkombëtare e Xhudos

Putin suspendohet nga Federata Ndërkombëtare e Xhudos

Federata Ndërkombëtare e Xhudos ka pezulluar Vladimir Putinin si president nderi dhe ambasador. Presidenti rus ka rrip të zi në xhudo. Vendimi është një nga sërë “sanksionet” sportive të shpallura ditët e fundit, shkruan BBC, përcjellë Gazeta Online Reporteri.net. Çmimi i

Read Full Article