Back to homepage

Etiketë "Fehmi Stafa"

Me kërkesë të tij, Qeveria shkarkoi Avokatin e Shtetit, Fehmi Stafa

Me kërkesë të tij, Qeveria shkarkoi Avokatin e Shtetit, Fehmi Stafa

Avokati i shtetit Fehmi Stafa është shkarkuar në seancën e sotme qeveritare, konfirmuan për MIA-n burime qeveritare. Stafa u emërua Avokat i Shtetit më 22 gusht 2018 nga Qeveria. Avokatura e Shtetit njoftoi sot pasdite se Avokati i Shtetit Fehmi

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...