Back to homepage

Etiketë "Fejzi Aziri"

Aziri: Rastin “Monstra” e porositën Gruevski, Mijallkov dhe Veljanoski, organizatorë ishin Jankulloska…

Aziri: Rastin “Monstra” e porositën Gruevski, Mijallkov dhe Veljanoski, organizatorë ishin Jankulloska…

I dënuari me 15 vjet burg në rastin “Monstra”, Fejzi Aziri, ka shkruar një letër publike në lidhje me këtë rast, duke thënë se ka prova të reja. Aziri në letrën e tij thotë se porositës të rastit “Monstra” janë

Read Full Article

09
Dhj
Nga mostrat e marra nga personat e sëmurë, është vërtetuar se një numër i madh...
09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...