Back to homepage

Etiketë "Fëmijët me aftësi të kufizuara"

U promovua aplikacioni “Sibord” për avancimin e përfshirjes së fëmijëve me aftësi të kufizuara

U promovua aplikacioni “Sibord” për avancimin e përfshirjes së fëmijëve me aftësi të kufizuara

Përfaqësia e UNICEF-it dhe partnerët, organizata “Hapni dritaret” në Maqedoninë e Veriut e promovuan sot implementimin e aplikacionit digjital dhe veglën për teknologji ndihmëse, “Sibord”, e krijuar për t’iu ndihmuar fëmijëve me vështirësi në komunikim dhe çrregullime në të folurit.

Read Full Article

01
Dhj
Sonte në “Rruga drejt”, në Alsat M, në studio me gazetarën Fatlume Dervishi, në pjesën...
01
Dhj
Të gjitha kontrollet kryhen pas raportimeve për bomba dhe përfundimisht konfirmohet konstatimi ynë fillestar –...
01
Dhj
Opozita nuk duhet të kushtëzoj ndryshimet kushtetuese në situate kur vendi ndodhet para sfidave të...