Back to homepage

Etiketë "Filipine"

Stuhia që solli dhjetëra të vdekur pas përmbytjeve

Stuhia që solli dhjetëra të vdekur pas përmbytjeve

Një stuhi e fortë tropikale ka vrarë të paktën 45 njerëz në Filipine, duke shkaktuar përmbytje dhe rrëshqitje të dheut në provincat jugore, thonë zyrtarët. Stuhia Nalgae shkaktoi më së shumti dëme në provincën Maguindanao në ishullin Mindanao, derisa përmbytje

Read Full Article