Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Fillimi i negociatave"

Haliti flet nga Brukseli pas hapjes së negociatave për anëtarësim në BE

Haliti flet nga Brukseli pas hapjes së negociatave për anëtarësim në BE

🔴 VIDEO Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Admirim Haliti flet nga Brukseli pas hapjes së negociatave për anëtarësim në BE. Shpresoj se bashkërisht me gjithë Qeverinë do t’i intensifikojmë punët tona edhe bashkëpunimin tonë me gjitha institucionet e Bashkimit

Read Full Article
Bruksel, ministri i Jashtëm Bujar Osmani flet për hapjen e negociatave

Bruksel, ministri i Jashtëm Bujar Osmani flet për hapjen e negociatave

🔴 VIDEO Në një prononcim për Indeks.mk, drejtëpërdrejtë nga Brukseli ministri i Punëve të jashtme Bujar Osmani flet për hapjen e bisedimeve. Sot u mbajt konferenca e parë ndërqeveritare, u miratua korniza negociuese dhe sot filloi skriningu me Bashkimin Evropian.

Read Full Article
🔴 Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi flet nga Brukseli për hapjen e negociatave me BE-në

🔴 Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi flet nga Brukseli për hapjen e negociatave me BE-në

🔴 VIDEO Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi në një prononcim ekskluziv për Indeks.mk flet nga Brukseli për hapjen e negociatave me Bashkimin Europian. Ky rrugëtim i gjatë i vendit tonë, i qytetarëve tanë filloi në vitin 2005 me marrjen

Read Full Article
🔴 DREJTPËRDREJTË: Fillimi i negociatave, konferenca për shtyp në Bruksel

🔴 DREJTPËRDREJTË: Fillimi i negociatave, konferenca për shtyp në Bruksel

Fiala: Uroj të dy vendeve, Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për këtë gur kilometrik Kryeministri i Çekisë Petr Fiala: Në emër të Presidencës çeke, Këshilli i BE i uroj të dy vendeve, Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë për këtë gur

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare