Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Flaka Media Group"

Mirush Kabashi – Ikonë për së gjalli, legjendë në përjetësi | Dokumentar

Mirush Kabashi – Ikonë për së gjalli, legjendë në përjetësi | Dokumentar

Të mërkurën në mbrëmje me fillim prej ora 21:00 në platformën sociale të Flaka, Gostivari Sot, Flaka Tv dhe Flaka Media Group në Facebook dhe Flaka në Youtube, do të transmetohet premiera e dokumentarit: Mirush Kabashi – Ikonë për së

Read Full Article
Flaka Tv, sesion i ri në Flaka Maqedoni!

Flaka Tv, sesion i ri në Flaka Maqedoni!

Ishte viti 2016 që shënoi fillimin e rrugëtimit medial të Agjencisë së lajmeve Flaka. E vënë në funksion me qëllimin për të informuar publikun drejtë, paanshëm dhe profesionalisht, Flaka filloi misionin e vet si media online në gjuhën shqipe në

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare