Back to homepage

Etiketë "FMG"

Gazeta e parë elektornike në gjuhën shqipe Flaka

Gazeta e parë elektornike në gjuhën shqipe Flaka

Me 31 dhjetor publikohet formati PDG i gazetës elektronike Flaka, një gazetë periodike që do të botohet nga kompania më e madhe e mediave elektronike në gjuhën shqipe Flaka Media Group në Maqedoninë e Veriut. Në numrin e parë do

Read Full Article
17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group

17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group

Në vend të urimit për fundvit nga Flaka Media Group – FMG, redaksia është kujdesur që për ndjekësit besnik të sjellë publikime dhe materiale ekskluzive. Pos intervistave me personalitete të ndryshme nga skena politike, mediale, kulturore e sportive që do

Read Full Article