Back to homepage

Etiketë "Forumi i Prespës për Dialog"

Osmani takoi përfaqësuesit special për Ballkanin Perëndimor

Osmani takoi përfaqësuesit special për Ballkanin Perëndimor

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, në kuadër të Forumit të Prespës për Dialog, në mëngjesin e punës ishte nikoqir i përfaqësuesve të lartë të rajonit në formatin B6, si dhe të pesë përfaqësuesve specialë për Ballkanin Perëndimor nga

Read Full Article
Grubi: Po i tejkalojmë pengesat bashkë me fqinjët, për t’u ankoruar në portin e BE-së

Grubi: Po i tejkalojmë pengesat bashkë me fqinjët, për t’u ankoruar në portin e BE-së

Në kuadër të Forumit të Prespës për Dialog është mbajtur panel diskutimi me temë “Projekti europian i paqes për Ballkanin Perendmor”, ku nikoqir ka qenë Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive,

Read Full Article