Back to homepage

Tag "Forumi i Qeverisjes Lokale në Ballkanin Perendimorë"

Decentralizimi, Grubi: MO luajti rol kyç në transformimin e realitetit

Decentralizimi, Grubi: MO luajti rol kyç në transformimin e realitetit

Zëvendëskryeministri i parë i RMV-së, Artan Grubi gjatë  konferencës ndërshtetërore “Forumi i Qeverisjes Lokale në Ballkanin Perendimorë”, organizuar në Republikën e Kosovës, në të cilën morën pjesë  zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Besnik Bislimi, zëvendëskryeministri i Shqipërisë, Arben Ahmetaj dhe

Read Full Article