Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Frank-Valter Shtajnamer"

Shtajnmaer në Shkup: Askush nuk mund të premtojë anëtarësim në BE deri në vitin 2030

Shtajnmaer në Shkup: Askush nuk mund të premtojë anëtarësim në BE deri në vitin 2030

Dëshiroj që procesi inkuadrues për Maqedoninë e Veriut të ndodhë më shpejtë dhe të mos ketë pengesa të reja, por procesi reformues i vendit duhet vazhduar dhe mund të konsideroni mbështetjen e Gjermanisë, porositi sot presidenti gjerman, Frank-Valter Shtajnamer në

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare