Back to homepage

Etiketë "FrontPage"

<strong>Portali i ri FrontPage, dhuratë për lexuesit  nga Flaka Media Group</strong>

Portali i ri FrontPage, dhuratë për lexuesit  nga Flaka Media Group Updated

Flaka Media Group, sot me 27 dhjetor lanson portalin më të ri informativ FrontPage. Në vend të urimit për fundvit, redaksia është kujdesur që për ndjekësit besnik të sjellë publikime dhe materiale ekskluzive. Pos intervistave me personalitete të ndryshme nga

Read Full Article
17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group

17 intervista, portal i ri dhe gazetë elektronike dhuratë për lexuesit nga Flaka Media Group

Në vend të urimit për fundvit nga Flaka Media Group – FMG, redaksia është kujdesur që për ndjekësit besnik të sjellë publikime dhe materiale ekskluzive. Pos intervistave me personalitete të ndryshme nga skena politike, mediale, kulturore e sportive që do

Read Full Article