Back to homepage

Etiketë "Fushata zgjedhore Shqipëri"

Zgjedhjet e 6 marsit, sot nisi zyrtarisht fushata zgjedhore në Shqipëri

Zgjedhjet e 6 marsit, sot nisi zyrtarisht fushata zgjedhore në Shqipëri

Kjo e shtunë shënon nisje zyrtare të fushatës elektorale për zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 marsit në Shqipëri. Zgjedhjet do të mbahen në 6 bashki të vendit, përkatësisht në Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje. Data për nisjen

Read Full Article