Back to homepage

Etiketë "Gabriel Bajram"

U vendos, 3 muaj burg për djalin e Amdi Bajramit. Ja pse!

U vendos, 3 muaj burg për djalin e Amdi Bajramit. Ja pse!

Këshilltari i Qytetit të Shkupit dhe djali i deputetit të ndjerë Amdi Bajram, Gabriel Bajram, u dënua me burg prej tre muajsh, pasi u deklarua fajtor në Gjykatën Penale në Shkup për ushtrim të dhunës në një objekt ushqimor në

Read Full Article