Back to homepage

Etiketë "Gastronomia"

Gastronomia në RMV, problem kryesor pagesa e ulët!

Gastronomia në RMV, problem kryesor pagesa e ulët!

Maqedonia prodhon kuadro cilësorë në industrinë e gastronomisë, dhe kjo u dëshmua me fitimin e çmimit më të lartë “Tigani i artë” të fituar së fundmi nga studentët e Fakultetit të Turizmit në Konkursin Botëror të gastronomisë në Turqi, si

Read Full Article