Back to homepage

Etiketë "Gazi rus"

Gjermania refuzon të paguajë me rubla gazin natyror

Gjermania refuzon të paguajë me rubla gazin natyror

Gjermania ka bërë thirrje se do të pranojë që të paguajë për gazin rus në rubla dhe nuk ka plane të tilla në të ardhmen pasi kërkon pavarësinë energjetike. Ministri Federal gjerman i Financave, Christian Lindner u shpreh se autoritetet

Read Full Article
Ndërprerja e gazit rus nuk rrezikon furnizimin me rrymë në Maqedoninë e Veriut

Ndërprerja e gazit rus nuk rrezikon furnizimin me rrymë në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut po vazhdon të furnizohet me gaz natyror rus nga Bullgaria, thotë në një intervistë për Radion Evropa e Lirë, drejtori i Resurseve Energjetike Nacionale, Bajram Rexhepi. Megjithatë, ai thotë se deri kur do të vazhdojë furnizimi me këtë

Read Full Article