Back to homepage

Etiketë "Genta Ismajli"

Genta Ismajli ka ndryshuar shumë | FOTO

Genta Ismajli ka ndryshuar shumë | FOTO

Këngëtarja Genta Ismajli duket që i ka dhënë kahje tjetër jetës. Pas lindjes, Genta duket që ka ndryshuar shumë në stil dhe veshje. Kjo është fotografia e fundit e saj që ka postuar në Story në faqen e saj në

Read Full Article