Back to homepage

Etiketë "George Soros"

George Soros dhe Volodymyr Zelensky nuk janë babë e bir

George Soros dhe Volodymyr Zelensky nuk janë babë e bir

Nuk është hera e parë që në rrjetet sociale shpërndahen dezinformata për lidhjet e gjakut mes Zelenskit dhe Sorosit, por ato janë përgënjeshtruar kontrolluesit e fakteve. Shërbimet e “Associated Press” dhe “Factchek.org” tashmë kanë bërë të ditur se bëhet fjalë

Read Full Article