Back to homepage

Etiketë "Gerard Pique"

Pique ndërpret lidhjen e re dhe kërkon të afrohet me Shakiran

Pique ndërpret lidhjen e re dhe kërkon të afrohet me Shakiran

Marrëdhënia e Pique dhe Shakira është ende e vështirë. Të dy, individualisht, bëjnë një jetë unike dhe respekti për njëri-tjetrin në përgjithësi ka qenë thelbësor që gjërat të funksionojnë. Megjithatë, media të tjera kanë sjellë shpërthime të ndryshme në javët

Read Full Article