Back to homepage

Etiketë "Gështenjat"

Gështenjat shërojnë këto sëmundje

Gështenjat shërojnë këto sëmundje

Ato janë ushqimi simbolik i vjeshtës, të shijshme dhe të vlerësuara në një mori përgatitjesh dhe përveçse janë të mira, gështenjat ofrojnë edhe veti të panumërta terapeutike dhe përfitime shëndetësore. Dhëmbët dhe kockat. Fosfori i gështenjës, magnezi dhe kalciumi na

Read Full Article