Back to homepage

Etiketë "Gjendja e rrugëve"

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut

Gjendja e rrugëve në Maqedoninë e Veriut

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa në pjesët më të larta dhe kryesisht  në rrugë të thata në vendet më të ulëta. Për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur paraqitje e

Read Full Article