Back to homepage

Etiketë "Gjeorgji Panajotov"

Panajotov: Maqedonia dhe Bullgaria duhet t’i zgjidhin çështjet historike

Panajotov: Maqedonia dhe Bullgaria duhet t’i zgjidhin çështjet historike

“Kusht që qeveria bullgare të mbështesë hapjen dhe mbylljen e kapitujve me Bashkimin Evropian është që Maqedonia e Veriut të përmbushë plotësisht dispozitat e Marrëveshjes së vitit 2017, në të cilën çështjet historike janë një pjesë shumë e rëndësishme”, tha

Read Full Article