Back to homepage

Etiketë "Gjevgjelia"

E fshein drogën në çelësat e veturës!

E fshein drogën në çelësat e veturës!

MPB njofton se gjatë ditës së djeshme policia në Gjevgjeli për drogë ka arrestuar dy persona, respektivisht personat A.K. (46) dhe J.R. (43), përcjell TV21. Policia tek personat nga Gjevgjelia ka gjetur heroinë dhe metamfetaminë. “Gjatë kontrollit të mjetit motorik

Read Full Article