Back to homepage

Etiketë "Gjykata kushtetuese"

Nis debati për zgjedhjen e gjykatësve kushtetues

Nis debati për zgjedhjen e gjykatësve kushtetues

Zgjedhja e gjykatësve kushtetues sot është në rend të ditës në seancën e Komisionit për Zgjedhje dhe Emërime në Kuvend. Anëtarët e Komisionit duhet t’i shqyrtojnë biografitë e nëntë kandidatëve për gjykatës kushtetues, tre të propozuar nga shumica parlamentare dhe

Read Full Article