Back to homepage

Etiketë "GLOBSEC"

GLOBSEC: Maqedonia e Veriut ka ambicie pro-perëndimore, por është e ndjeshme ndaj ndikimeve të Kremlinit dhe Pekinit

GLOBSEC: Maqedonia e Veriut ka ambicie pro-perëndimore, por është e ndjeshme ndaj ndikimeve të Kremlinit dhe Pekinit

Indeksi i Vulnerabilitetit i GLOBSEC analizon cenueshmërinë e tetë vendeve të Evropës Qendrore dhe Ballkanit Perëndimor (Bullgarisë, Republikës Çeke, Hungarisë, Malit të Zi, Maqedonisë së Veriut, Rumanisë, Serbisë, Sllovakisë) ndaj ndikimit malinj të huaj në 5 dimensione: qëndrime publike, peizazh

Read Full Article