Back to homepage

Etiketë "Goce Dellçev"

Rusia nga Shkupi uron lindjen e Goce Dellçevit, kurse nga Sofja nënshkruesin e Marrëveshjes së Shën Stefanit

Rusia nga Shkupi uron lindjen e Goce Dellçevit, kurse nga Sofja nënshkruesin e Marrëveshjes së Shën Stefanit

Ambasadat e Federatës ruse në Shkup dhe Sofje në periudhë prej disa ditësh dërguan urime paralele për qytetarët e Maqedonisë dhe Bullgarisë. Në Maqedoninë e Veriut uruan lindjen e revolucionarit Goce Dellçev, dhe në Bullgari ditëlindjen e Nikolai Ignatiev, nënshkruesin

Read Full Article