Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Google"

Google bllokon reklamat e mediave shtetërore ruse

Google bllokon reklamat e mediave shtetërore ruse

Alphabet, kompania amë e platformës, YouTube, ka thënë se mediat shtetërore ruse nuk do të mund të përfitojnë nga reklamat më në këtë rrjet. Kjo nënkupton që Russia Today (RT) dhe kanale të tjera nuk mund të marrin para nga

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare