Back to homepage

Tag "Gordon Brown"

Gordon Brown: Si planifikojmë ta padisim Vladimir Putinin në Gjykatën e Hagës

Gordon Brown: Si planifikojmë ta padisim Vladimir Putinin në Gjykatën e Hagës

Nga Gordon Brown “The Indipendent” Përktheu: Alket Goce-abcnews.al Me kërkesën e 39 vendeve, dhe me nismën e Karim Khan, prokuror në Gjykatën Penale Ndërkombëtare (ICC), Vladimir Putin është tashmë nën hetim për krime lufte dhe për krime kundër njerëzimit. Kjo

Read Full Article