Back to homepage

Etiketë "Gostivar"

Edhe juristi Mahir Bajrami  zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Edhe juristi Mahir Bajrami zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Komisioni Zgjedhor i Bashkimi Demokratik për Integrim në mbledhjen e mbajtur më 19 Maj të vitit 2022 në Tetovë, ka shpallur Thirrje publike për zgjedhje të kandidatëve për anëtar të Kryesisë, për kryetar dege dhe kandidatëve për anëtar të Kryesisë

Read Full Article
Mersel Sadiku zyrtarizon kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit

Mersel Sadiku zyrtarizon kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit

Mersel Sadiku ka zyrtarizuar kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit. Përmes një postimi në Fejsbuk, Sadiku ka njoftuar opinionin dhe anëtarësinë e BDI që tashmë ka aplikuar në shpalljen e hapur publike nga BDI për zgjedhje brendapartiake në

Read Full Article
Në rajonin e Pollogut nuk po ndërmerret asgjë për avancimin e të drejtave të viktimave të dhunës në familje

Në rajonin e Pollogut nuk po ndërmerret asgjë për avancimin e të drejtave të viktimave të dhunës në familje

Shoqata për Psikoterapi dhe Këshillim “Korteks” – Tetovë në bashkëpunim me Rrjetin Nacional kundër Dhunës ndaj Grave dhe Dhunës në Familje prezantoi gjetjet e anketës “Analiza e gjendjes me shërbime të specializuara të aksesueshme e që janë në dispozicion për

Read Full Article
Është hapur panair biznesi në Gostivar. 26 kompani ekspozojnë produktet e tyre

Është hapur panair biznesi në Gostivar. 26 kompani ekspozojnë produktet e tyre

Komuna e Gostivarit në bashkëpunim me Agjencinë për marketing dhe menaxhment “Eurostep” nga Shkupi, organizuan panair biznesi në Gostivar. Panairi i cili u hap të shtunën në palestrën sportive “Rinia” dhe i njejti ka bërë bashkë 26 biznese të ndryshme

Read Full Article
Pollog, vikendi në ditarin e Policisë!

Pollog, vikendi në ditarin e Policisë!

Fundjavën e kaluar nga ora 22.00 deri në 03:00 në hapësirën e Sektorit për Punë të Brendshme në Tetovë është kryer kontroll aksion ndaj drejtuesve të mjeteve nëse dhe sa prej tyre drejtojnë automjetin nën ndikimin e alkoolit, përcjell Flaka.

Read Full Article