Back to homepage

Etiketë "Greva"

Greva sindikaliste, bllokohet hyrja në Autokomandë

Greva sindikaliste, bllokohet hyrja në Autokomandë

Vazhdon greva e përgjithshme e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë. LSM sot ka bllokuar hyrjen në Shkup te Avtokomanda. Nga LSM kërkojnë që kërkesat e tyre të plotësohen në kuadër të grevës së përgjithshme për rritje lineare të pagave prej

Read Full Article
SASHK kërkon propozim të pranueshëm për pagat

SASHK kërkon propozim të pranueshëm për pagat

Dita e dytë nga greva e përgjithshme në shkolla dhe kopshte kaloi pa mbledhje ndërmjet SASHK-ut dhe përfaqësuesve të Qeverisë. Sipas paralajmërimeve nga të dyja palët të hënën, këto ditë do të ketë takim që të arrihet zgjidhje për kërkesën

Read Full Article
Bytyqi: Fëmijët duhet të jenë prioritet, për gjithçka tjetër mund të gjendet zgjidhje

Bytyqi: Fëmijët duhet të jenë prioritet, për gjithçka tjetër mund të gjendet zgjidhje Updated

Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmi Bytyqi ka komentuar grevën që sot ka nisur në institucionet edukativo-arsimore në vend, përcjell TV21. Bytyqi thotë se Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në vend nuk i ka dhënë mundësinë e mjaftueshme negociatave për

Read Full Article