Back to homepage

Etiketë "Grevë"

Ushtarë profesionistë pezulluan grevën për një javë

Ushtarë profesionistë pezulluan grevën për një javë

Sindikata e Pavarur e Ushtarëve Profesionistë të Maqedonisë e ka pezulluar grevën e paralajmëruar para Qeverisë. Pas disa takimeve me institucionet, ata ende nuk kanë arritur të zgjidhin statusin e disa prej ushtarëve, ndaj vendosën të protestojnë para Qeverisë. “Sipas

Read Full Article
Fillojnë grevën punonjësit në shkolla e çerdhe

Fillojnë grevën punonjësit në shkolla e çerdhe

Sindikata e pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (SASHK) sot fillon grevë në të gjitha institucionet e nivelit kombëtar në fushën e mbrojtjes së fëmijëve – kopshte dhe në shkollat ​​fillore dhe të mesme, duke mos kryer detyrat e punës

Read Full Article