Back to homepage

Etiketë "Haga"

Thaçi porosi nga Haga për PDK-në: Qëndroni të bashkuar, unë sfidën e tejkaloj

Thaçi porosi nga Haga për PDK-në: Qëndroni të bashkuar, unë sfidën e tejkaloj

Ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, njëherit ish-kryetar i Partisë Demokratike, sot nga Haga u ka dërguar një mesazh aktivistëve dhe zyrtarëve të subjektit që e drejtonte. Këtë e bëri të ditur, kryetari i Skënderajt, Fadil Nura, gjatë një paraqitje të

Read Full Article