Back to homepage

Etiketë "Halkidhiki"

Vazhdon kërkimi pas personit të zhdukur në Halkidhiki

Vazhdon kërkimi pas personit të zhdukur në Halkidhiki

Nga ajri, toka dhe në ujë mëngjesin e sotëm vazhdon kërkimi pas shtetasin të tretë të RMV-së i zhdukur në krahun e parë në Halkidhiki, ndërsa sipas informacioneve të korrespondentes së MIA-s nga Athina, në aksionin e shpëtimit të rojes

Read Full Article