Back to homepage

Etiketë "Hamdi Nuhiju"

ESE nga Hamdi Nuhiju: Përballë lumit Vardar

ESE nga Hamdi Nuhiju: Përballë lumit Vardar

Hamdi Nuhiju Vjeshta e vonë zbukuron tokën, qiellin dhe ambientin. Përgatit zemrat për ringjalljen e dashurisë. Riciklon mendjen. Shfryn dufin e vrullshëm të epshit të mbledhur ndër vite. Ti shëtit vetëm, në shëtitoren përballë lumit Vardar. Çdo hap që bën,

Read Full Article
ESE nga Hamdi Nuhiju: Sot

ESE nga Hamdi Nuhiju: Sot Updated

Hamdi Nuhiju Erdha te dera jote i gjunjëzuar. Me fasha në duar, e lot në sy si lule vjeshte që freskon kopshtin shumëngjyrësh. Në njërin skaj gjenden limona, në skajin tjetër portokaj, ndërsa lulet “mos më prek “ kërkojnë prekjen

Read Full Article
Opozita shqiptare në Tetovë ta ndërroj sloganin, ta bëj 67 gërsheta

Opozita shqiptare në Tetovë ta ndërroj sloganin, ta bëj 67 gërsheta

Shkruan: Hamdi Nuhiju Kampanja e zgjedhjeve lokale në Tetovë ka nisur që të marr kahe ndryshe! Sikur diçka është gabim, nuk shkon, e shoh edhe prej te qasja dhe funksionimi i partive politike shqiptare. Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi në

Read Full Article