Back to homepage

Etiketë "Haxhi 2023"

Për një Çift, shpenzimi i udhëtimit për në Haxh  këtë vit do të kushton 13.100 euro!

Për një Çift, shpenzimi i udhëtimit për në Haxh këtë vit do të kushton 13.100 euro!

Bashkësia Fetare Islame bëri të ditur se çmimi për një arazhman për Haxhin 1444/2023 është 6.550 euro. Për një çift të besimit Islam shpenzimi i udhëtimit dhe qëndrimit atje do të kushton 13.100 euro, pa përfshi paratë që do t’i

Read Full Article
Haxh 2023, BFI do të arkëton 13.296.500 euro

Haxh 2023, BFI do të arkëton 13.296.500 euro

Bashkësia Fetare Islame bëri të ditur se çmimi për një arazhman për Haxhin 1444/2023 është 6.550 euro. Numri është plotësuar konform kuotës së caktuar nga Ministria e Haxhit e Arabisë Saudite dhe sivjet udhëtarë për në vendet e shenjta do

Read Full Article
Një e treta e popullsisë jeton në varfëri. Për shumë besimtarë Haxhi bëhet i pamundur!

Një e treta e popullsisë jeton në varfëri. Për shumë besimtarë Haxhi bëhet i pamundur!

Çdo i treti banor i Ballkanit, pra mbi 7.9 milionë nga gjithsej 23.3 milionë banorë, janë të ekspozuar ndaj rrezikut të varfërisë, sipas të dhënave të Eurostat-it. Një e treta e popullsisë në Maqedoni është në rrezik të lartë. Maqedonia e

Read Full Article
A po bëhet luks udhëtimi në Haxh? Vjet 5700, sivjet 6.550 euro! BFI do të arkëton 13.296.500 euro

A po bëhet luks udhëtimi në Haxh? Vjet 5700, sivjet 6.550 euro! BFI do të arkëton 13.296.500 euro

Bashkësia Fetare Islame bëri të ditur se çmimi për një arazhman për Haxhin 1444/2023 është 6.550 euro, ndërsa një vit më herët çmimi për haxh ishte 5.700 euro. Brenda një viti, çmimi varioi për 850 euro më tepër, njofton Gostivari Sot Nga

Read Full Article