Back to homepage

Etiketë "Higjiena Komunale"

“Kryesia e ndërmarrjes gënjen”, reagojnë 32 ish-punonjësit e Higjienës Komunale

“Kryesia e ndërmarrjes gënjen”, reagojnë 32 ish-punonjësit e Higjienës Komunale

Pas njoftimit të N.P. “Higjiena Komunale”, kanë reaguar 32-punëtorët e përzënë nga puna. Tashmë ish punonjësit e kësaj ndërmarrjeje thonë se janë larguar nga puna për pazare politike, ndërkaq mohojnë deklaratat e Drejtorisë se të njëjtit nuk kanë qenë të

Read Full Article
Shkup, Higjiena Komunale sqaron arsyen se përse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona

Shkup, Higjiena Komunale sqaron arsyen se përse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona

Higjiena Komunale sqaron arsyen se përse nuk u vazhduan kontratat për 33 persona që kanë qenë të punësuar ne këtë sektor. Nga atje potencojnë se personat të cilët kanë marrë paga me muaj e vite dhe nuk kanë shkuar në

Read Full Article