Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Higjiena"

(Pa)pastërtia në Tetovë, prej 200 të punësuarve në NPK, vetëm 50 e pastrojnë qytetin

(Pa)pastërtia në Tetovë, prej 200 të punësuarve në NPK, vetëm 50 e pastrojnë qytetin

Qytetarët e Tetovës përballen me papastërti në qytet, e cila kundërmon erë të keqe dhe është rrezik potencial për përhapjen e sëmundjeve. Udhëheqsia e re komunale, pavarësisht premtimit, ende nuk ka gjetur një zgjidhje efikase për t’i larguar këto pamje

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare