Back to homepage

Etiketë "Huma Ahmeti"

Nëna heroike, nëna Hume!

Nëna heroike, nëna Hume! Updated

HUMA VELIU-AHMETI (1926-2016) /Material i shkëputur nga; Mr. Sc. Ismet Jonuzi-Krosi “QËNDRESA SHQIPTARE NË JUGOSLLAVINË TITISTE” (1944-1990 ) Shtypshronja “Lumagrafik” – TETOVË, 2018 fq.703, 704, 705 dhe 706/ Huma lindi më 1929 në fshatin Kollar të Kërçovës, ndonëse është evindentuar

Read Full Article