Back to homepage

Etiketë "Humbja e energjisë elektrike"

Humbjet e energjisë elektrike gjatë vitit 2021, në Gostivar 18.81% | VIDEO

Humbjet e energjisë elektrike gjatë vitit 2021, në Gostivar 18.81% | VIDEO

Humbjet e energjisë elektrike janë një dukuri që shoqërojnë në vazhdimësi veprimtarinë e kompanieve energjetike në vend. Sot, ministri Kreshin Bekteshi gjatë konferencës për shtyp pas takimit me përfaqësuesit e EVN, komunës dhe banorëve lokal të Haraçinës, mes tjerash bëri

Read Full Article