Back to homepage

Etiketë "Hungaria"

Orban fiton mandatin e katërt

Orban fiton mandatin e katërt

Zgjedhjet në Hungari janë mbyllur ditën e djeshme dhe kryeministri i Hungarisë Viktor Orban ka shpallur fitoren, duke fituar kështu mandatin e tij të katërt dh triumfin e partisë së tij Fidesz. Pas rezultatit pozitiv për të, ai iu drejtua

Read Full Article
Orban: Hungaria nuk do t’i bllokojë sanksionet kundër Rusisë

Orban: Hungaria nuk do t’i bllokojë sanksionet kundër Rusisë

Hungaria do t’i mbështesë të gjitha sanksionet e Bashkimit Evropian kundër Rusisë dhe nuk do të bllokojë asgjë, tha kryeministri i këtij vendi, Viktor Orban. “Atë që e vendosin kryeministrat e BE-së, e pranojmë dhe e mbështesim edhe ne”, tha

Read Full Article