Back to homepage

Etiketë "Ibrahim Rugova"

Sot mbushen 17 vjet nga vdekja e ish-presidentit Ibrahim Rugova

Sot mbushen 17 vjet nga vdekja e ish-presidentit Ibrahim Rugova Updated

Sot shënohet 17-vjetori i vdekjes së ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova. Ai ka ndërruar jetë më 21 janar të vitit 2006 dhe është varrosur me nderime të larta shtetërore dhe ushtarake. Ibrahim Rugova është lindur më 2 dhjetor 1944 në

Read Full Article
16 vjet nga vdekja e presidentit Ibrahim Rugova

16 vjet nga vdekja e presidentit Ibrahim Rugova

Sot janë bërë 16 vjet nga vdekja e presidentit historik Ibrahim Rugova. Ai vdiq më 21 janar të vitit 2006, u varros me nderime të larta shtetërore dhe ushtarake. Funerali i Rugovës ishte njëri nga më të mëdhenjtë në historinë shqiptare.

Read Full Article