Kthehu në faqen kryesore

Etiketa "Imunizimi i fëmijëve"

Imunizimi i fëmijëve me vaksinat pediatrike kundër Kovid-19 vetëm në prani të prindit

Imunizimi i fëmijëve me vaksinat pediatrike kundër Kovid-19 vetëm në prani të prindit

Vaksinimi i personave të mitur do të zhvillohet me praninë e domosdoshme të prindit ose kujdestarit. Vaksina për Kovid-19 do të ketë sasi të mjaftueshme dhe nuk do të ketë prioritete sipas moshës, sëmundje kronike ose strukturë kritike, ka deklaruar

Read Full Article

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare