Back to homepage

Etiketë "Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor"

Institucioni publik si pronë private e djalit të drejtoreshës, drejtoresha e paprekshme

Institucioni publik si pronë private e djalit të drejtoreshës, drejtoresha e paprekshme

Dokument me 36 faqe, i shoqëruar me prova që hapin dyshime për keqpërdorime tek Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor nga ana e drejtoreshës, Irinka Buhova iu dorëzua redaksisë së Klan Macedonia. E me provat në dorë, u drejtuam deri tek

Read Full Article