Back to homepage

Etiketë "Inspektorati Shtetëror të Tregut"

MPB, DAP-i dhe inspektorët sërish në aksion: Arrestohen 13 persona!

MPB, DAP-i dhe inspektorët sërish në aksion: Arrestohen 13 persona!

Më 11/12.12.2021 gjatë periudhës prej orës 23.30 deri në ora 02.30 është kryer kontroll nga ana e policëve të Stacionit Policor Manastir dhe policëve të Sektorit të Punëve të Brendshme Manastir, në koordinim me Drejtorinë për të Ardhura Publike dhe

Read Full Article